Frie Bønder har fået ny bestyrelse

Frie Bønder – Levende Land har holdt landsmøde den 18. februar 2017. Efter valget ser bestyrelsen således ud:

Stående fra venstre: Formand Hans Jørgen Nygaard, Anders Hedegaard, Jan Olesen, Kristian Stokholm, Ole Færgemann og Lone Vitus. Siddende fra venstre: Næstformand Henrik Kuske Schou, Tonny Hansen og Ole Kjærulff Davidsen.

Stående fra venstre: Formand Hans Jørgen Nygaard, Anders Hedegaard, Jan Olesen, Kristian Stokholm, Ole Færgemann og Lone Vitus. Siddende fra venstre: Næstformand Henrik Kuske Schou, Tonny Hansen og Ole Kjærulff Davidsen.
Første store opgave for bestyrelsen bliver at komme med et høringssvar til EU, om hvordan landbrugsstøtteordningerne fra 2020 bør skrues sammen.
EUs landbrugstøtteordninger er et vældig effektivt og omfattende styringsinstrument for tilstandene ude i landområderne. Og i alt fylder dette område ca. 40 % af budgettet i EU. I Frie Bønder – Levende Land ser vi meget gerne, at støtten ikke kun gives til produktion og eksport, men også til udvikling af liv, lykke og bosætning i landdistrikterne i samklang med en natur- og miljøvenlig produktion af en stor diversitet af fødevarer.Hvad er vigtigt for dig? Send dit forslag til formand Hans Jørgen Nygaard på hjnygaard@nordfiber.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.