Træning er mange ting, og der findes ligeledes mange måder at træne på. Hvis du endnu ikke har fundet din favorit type af træning, så frygt ej, her kommer vi med gode idéer til typer af træning, som du kan kaste dig ud i.

 

Styrketræning

Kender langt de fleste, mange har måske også prøvet træningsformen af. Fordelen ved styrketræning er, at du kan dyrke det alene eller sammen med andre, alt efter hvad du selv foretrækker. Styrketræning kan foregå udenfor, i et fitnesscenter eller derhjemme på stuegulvet. Valget er dit, så hvad venter du på?

 

Løbetræning

Er en træningsform, som mange har prøvet af. Det kan være hårdt at komme i gang, ligesom med de fleste andre typer træning, men så snart du er afsted, er det skønt. Du kan løbe alene, med en makker eller med en hel klub – det er helt op til dig. Fordelen ved løbetræning er, at du selv kan vælge om du vil løbe på et bånd eller ude i den friske luft.

 

Holdtræning

Er blevet mere og mere populært for voksne, i de seneste år. Holdtræning ses hyppigt i mange af de større fitnesscentre, rundt om i landet. Så om du er til zumba, spinning, cirkeltræning eller step, så er der helt sikkert et tilbud til dig.

 

Yoga og pilates

Er perfekt til dig, der ønsker en træningsform i mere afdæmpede omgivelser, og med en form for ro. Dog må det tilføjes, at der findes et hav af forskellige former for yoga og pilates. Disse træningsformer er ikke blot styrkende, men bidrager i mange tilfælde også med mindfullness.

 

Svømning

Er en tilbagevendende klassiker, som mange kender fra deres barndom. Svømning er en motionsform som bidrager positivt til dit kredsløb og iltoptag. Desuden er det ikke særlig dyrt at begynde på svømning.

0/50 ratings

fitness øvelse

Send os besked